Szent Damján Görögkatolikus Kórház Krónikus Belgyógyászati Osztály betegellátási kapacitásának bővítése2023. 04. 06.

Tájékoztatás a kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházban a Krónikus Belgyógyászati Osztály betegellátási kapacitásának bővítéséről.

A kisvárdai Szent Damján Görögkatolikus Kórházban a Krónikus Belgyógyászati Osztály betegellátási kapacitásának bővítésére nyílt lehetőség.

Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy a jelenlegi beteglétszám mellett további, krónikus betegségekben szenvedő, tartós egészségügyi ellátásra és ápolásra szoruló betegek elhelyezését és magas színvonalú orvosi ellátását biztosítsuk.

Kérem szíves közreműködését abban, hogy ez a tájékoztatás célzottan is eljuthasson a településen és környezetében - akár járási szinten is - olyan érintettekhez, szociális szervezetekhez, adott esetben szociális gondozókhoz, akiknek rálátásuk lehet arra, kinek jelenthet segítséget a Krónikus Belgyógyászati Osztályunkon történő elhelyezés, javítva ezzel életminőségét. Továbbá segítség lehet ez mindazok számára is, akik szociális otthonok várólistáin szerepelnek, ezzel a várakozási időtartam alatt is stabil egészségügyi ellátáshoz juthatnak intézményünk osztályán.

Hegyi Henrik D.

Főigazgató